Maastricht University

2 vacatures gevonden

Website
NederlandsEnglish

Bedrijfsinformatie

De Universiteit Maastricht (UM), opgericht in 1976, is de meest internationale universiteit in Nederland. De UM heeft bijna 16.000 studenten en 4.000 medewerkers en staat bekend om haar vernieuwende, uitstekende onderwijs en de internationale oriëntatie. De universiteit biedt een breed palet van bachelor-, master- en PhD-opleidingen, die allemaal zijn ontwikkeld om het beste uit studenten te halen. De focus op kwaliteit blijkt onder andere uit hoge scores in (inter)nationale rankings.

Internationaal
De UM is een tweetalige universiteit (Nederlands en Engels). De opleidingen hebben een sterke internationale en/of Europese oriëntatie en de meeste worden in het Engels onderwezen. Bijna de helft van de studentenpopulatie en een derde van de medewerkers is niet-Nederlands.

Probleemgestuurd Onderwijs (PGO)
Probleemgestuurd Onderwijs (PGO) illustreert het vernieuwende karakter van de Universiteit Maastricht. PGO gaat over meer dan alleen kennis vergaren; het gaat om het uitwisselen van kennis op een uitdagende en effectieve manier. 

Vacatures

Postdoc in the History of Traditional Games

Postdoc in the History of Traditional Games Field: Game Studies in History/Anthropology/Archaeology/Cultural Studies Games and AI Group, Department of Data Science and Knowledge Engineering (DKE), Maastricht University J ...
Plaatsingsdatum 17-01-2019
Standplaats Maastricht
Opleidingsniveau WO / PhD
Uren 32 - 38

Editor/Communications adviser

Editor/Communications adviser with focus on research communications As editor/communications adviser you acquaint yourself with the research conducted at the School of Business and Economics, and together with research theme ...
Plaatsingsdatum 28-12-2018
Standplaats Maastricht
Opleidingsniveau HBO
Uren 32