IT Beheerder Werkplekbeheer m/v.

Ben jij die communicatieve en klantgerichte IT-er die graag samen met zijn collega-beheerders bouwt aan een optimaal functionerende IT-infrastructuur binnen de UM?

Lees dan verder want dan zoeken we jou!

De Universiteit Maastricht is op zoek naar een IT Beheerder Werkplekbeheer m/v

Wat ga je doen?
Je zet alles op alles om samen met je collega’s, de studenten en medewerkers van de universiteit Maastricht te voorzien van een optimaal functionerende digitale werkplek.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de werkplekken en de daarop aanwezige programmatuur.

Je denkt altijd twee stappen vooruit zodat er proactief op toekomstige gewenste en noodzakelijke aanpassingen ingespeeld kan worden. Je beheert, inventariseert en specifieert de gevraagde wijzigingen in de applicatie-specifieke infrastructuur en begeleid de implementatie van functionele wijzigingen. Je neemt deel aan ICT-projecten en je adviseert over het oplossen van informatievraagstukken. Ten slotte analyseer je storingen en problemen conform ITIL-incidentmanagement en lever je een bijdrage aan de oplossing hiervan. Je behoort tot team Werkplekken binnen de afdeling Operations van het ICT Servicecentrum.

Je werkplek binnen het ICT Servicecentrum is de ICT-backoffice in de binnenstad van Maastricht.

Waar zijn we naar op zoek?
  • Iemand met passie voor IT;
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau (bijv. Informatica);
  • Ervaring in het geautomatiseerd beheer van grote aantallen werkplekken.
  • Kennis van van onderstaande producten
    - Windows 10
    - Microsoft Office
    - Vmware Horizon View
    - McAfee ePolicy Orchestrator
  • Ervaring en kennis op de volgende gebieden is een pré
    - ITIL/ISO 20000
    - Microsoft 365
    - Kennis van softwarepackaging
    - Agile concepten en technieken
    - MacOS en Chrome OS
  • Bedreven in scripting (o.a. Powershell);
  • Je beschikt over een prima mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels.

Qua persoon:
Je hebt een analytisch vermogen, bent klantgerichtheid en weet te sturen op resultaat. Je bent leergiering en kunt goed samenwerken in een team. Je bent communicatief sterk en hebt een flexibele werkhouding. In een werksituatie ben je in staat om ideeën en procedures in begrijpelijke taal op schrift te stellen.

Wij bieden:
  • Goede salariëring en secundaire voorwaarden; afhankelijk van kennis/ervaring/leeftijd zal deze functie in het kader van de universitaire functieordening ondergebracht worden in UFO profiel ICT Beheerder niveau 2 of 3.
  • Het salaris bedraagt maximaal € 4.166, -bruto per maand (max. salarisschaal 10, ICT beheerder 2) bij een voltijds dienstverband.
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • Aan de slag bij de meest internationale universiteit van Nederland;
  • Een dienstverband van 1,0 FTE of minimaal 0,8 FTE.
  • Aanstelling zal in eerste instantie tijdelijk plaatsvinden voor een periode van 2 jaar. Bij gebleken geschiktheid, blijkend uit een beoordelingsgesprek, kan de aanstelling voor deze functie omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

De Universiteit Maastricht (UM) is de meest internationale universiteit van Nederland en is met haar ruim 16.000 studenten en 4.000 medewerkers nog steeds groeiende. De universiteit onderscheidt zich door haar innovatieve onderwijsmodel, internationale karakter en multidisciplinaire benadering van onderzoek en onderwijs.

Het ICT Service Centrum (ICTS) levert ICT-diensten aan alle faculteiten en servicecentra van de Universiteit Maastricht. In deze interessante, innovatieve en dynamische omgeving krijg je als ICT-er de kans om je competenties maximaal in te zetten en je optimaal te ontplooien in je eigen vakgebied.

Interesse?
Voor additionele informatie over deze vacature kun je contact opnemen met:

Peter Verheijen (Afdelingshoofd Operations)
peter.verheijen@maastrichtuniversity.nl, tel .043 3885511

Sollicitatie:
Conform de UM sollicitatieprocedure via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
29-08-2019